Billige lån med lav rente! 

Lån penge billigt til lige dét, du ønsker!

✓ Ansøg gratis  ✓ Hurtig udbetaling  ✓ Sikkert med NemID

1
Lendme.png

Én ansøgning - tilbud fra 10+ banker!

Lånebeløb:

10.000-500.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 180 mdr.

Min. alder:

23 år.

Rente:

3,34 - 24,99%

LÅN PENGE NU >
Hurtig og gratis ansøgning
Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder Variabel debitorrente 5,45 - 9,95%. ÅOP 5,66 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 61.938 - 72.312 kr.
Størst i DK - - - Størst i DK -
2
PROFILKREDIT (3).png

Lav rente fra 3,49%

Lånebeløb:

10.000 - 500.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

21 År

Rente:

3,49 - 20,95 %

LÅN PENGE NU >
Ny lånemulighed i DK
Eks.: 75.000 kr. over 144 mdr. Mdl. ydelse på 676 kr. - 997 kr. med en debitorrente på 3,49% - 11,99%. Stiftelsesomkostninger på 1275 kr. ÅOP på 4,63% - 12,98%. Samlede omkostninger på 22.384 kr. - 68.568 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb på 97.384 kr. - 143.568 kr.
3
Lendo.png

Nyhed i Danmark

Lånebeløb:

100.000-500.000kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

18 år.

Rente:

2,95 - 24,99%

LÅN PENGE NU >
Det er uforpligtende og helt gratis!
Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etabl.omk: 1.000 kr. Variabel debitorrente: 7 %. ÅOP: 7,19 %. Månedlig ydelse: 1.060 kr. Samlede kredit omk: 52.593 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 152.593 kr
Størst i Norden - - - Størst i Norden -

Billige lån – Find et lån billigt i dag

 

Ønsker du at låne penge billigt og være sikker på, at du vælger det billigste lån?
Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at finde et billigt lån – og vi vil også gerne hjælpe dig!

På Apollofinans.dk kan du sammenligne billige lån og få alt den information du har brug for, så du sikre du får de bedste lånevilkår. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser!

Et billigt lån defineres ved, at være et lån med lave renter og en lav månedlig ydelse. Der kan være flere fordele ved et billigt lån online:

 • Man står ikke til regnskab for, hvad pengene skal bruges til
 • Man skal ikke stille sikkerhed i sine ejendele
 • Altid hurtig svartid og udbetaling
 • Mulighed for rentefri kredit i første afdragsperiode

Uanset om du drømmer om en ferie sydpå, en ny telefon, cykel eller hvis der kommer uforudsete udgifter, så kan et billigt lån med lav rente være med til at give råderum i økonomien og opfylde dine drømme.

Gør som tusindvis af andre og lån penge billigt i dag til en lav rente.

Skal du låne penge billigt i en kort periode kan du også overveje et rentefrit lån, hvor du kan låne gratis i 30 dage.

→ Du ansøger altid gratis og uforpligtende om et lån gennem Apollofinans.dk.   

billige lån med lav rente

Billige lån med lav rente

 

Det er forskelligt, hvad der er vigtigt for folk, når de skal ansøge om et billigt lån. Hvor nogen søger billige lån med lav rente, vil andre kigge efter længere afdragsperioder med lav månedlig ydelse.

Lån billigt kan gøres forskelligt og med vores overblik kan du ansøge om lige de lån, som passer til dine behov. Skal man låne penge billigt i en kort periode skal man måske kigge efter et rentefrit lån. Ønsker man en lang afdragsperiode skal man kigge efter dette, når man søger efter billige lån med lav rente.

Lån billigt hos Santander, som tilbyder billige lån med lav rente fra 3,90% og en afdragsperiode på hele 10 år.

Paymark Finans har ligeledes lån med lav rente fra 6,93%. Her kan du låne fra 10.000 – 150.000 kr. uden skjulte gebyrer.

Lån til lav rente med LendMe og få tilbud fra flere banker. Med en rente fra kun 4,99% er du sikret et lån med lav rente og gode lånevilkår.

Sammenlign nemt lavrentelån ved at kigge på ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. Husk at omkostningerne er lavere, jo hurtigere du tilbagebetaler dit billige lån.

Find lån til lav rente med Apollofinans.dk og sikre de bedste lånevilkår. Det er altid gratis at ansøge og du får hurtig udbetaling.

 

Lån penge billigt med Apollofinans.dk

 

Der er efterhånden rigtig mange lånetilbud tilgængelige online og det kan være svært at finde rundt i, hvor man kan låne penge billigt.

Apollofinans.dk har gennem mange års erfaring hjulpet tusindvis med at låne penge hurtigt og billigt online. Vi sikre dig, at du låner gennem sikre og erfarne låneudbydere, som tilbyder et billigt lån med lav rente under ordnede forhold.

Når du ansøger om et lån billigt gennem Apollofinans.dk er det eneste du skal bruge dit NemID. Billige lån med NemID er den sikreste og hurtigste måde at ansøge om et lån.
Du underskriver din ansøgning og dit lån med NemID og dine oplysninger bliver automatisk sendt til låneudbyderen, som kan udbetale dit billige lån.

Sammenlign og lån penge billigt nu – Pengene kan være på din konto i dag.

 Husk, at du har større chance for at låne penge billigt, hvis du ansøger flere lån og efterfølgende vælger det lån, som passer bedst til dine behov!

 

Find det billigste lån med fast rente

 

Lån med fast lav rente kan have sine fordele, da lånets rente fastsættes ved opstartsperioden og er fast igennem hele lånets afdragsperiode. Med et lån med fast rente er man altså på den sikre side, da man kender de fremtidige omkostninger på lånet, da renten ikke variere efter hver afdrag.

Ved billige lån med variabel rente kan renten stige og falde i låneperioden. Man kan ikke forudse hvordan renten vil arte sig. Vær derfor opmærksom på, at der kan komme rentestigninger ved variable lån – ligeledes kan der komme fald i renten og derved vil du spare penge.

Her er nogle af de billigste lån med fast rente:

Paymark Finans: Lån fra 10.000 – 150.000 kr. med fast årlig rente fra 6,93%
Bank Norwegian: Lån op til 400.000 kr. med  pålydende rente fra 6,99%
D:E:R Privat Finans: Lån op til 100.000 kr. med årlig fast lav rente fra 9,90%

 

Sådan finder du et billigt lån online – din guide!

 

Langt de fleste mennesker får på forskellige tidspunkter i deres liv behov for at låne penge. Det er vist nærmest en sjældenhed at finde mennesker, der aldrig har haft det behov!

Når lånebehovet opstår, er det klogt at gøre et godt forarbejde for at finde det bedste og billigste lån. Et billigt lån giver dig mulighed for at få opfyldt dit behov uden at det behøver at koste dig en formue i renter.

Hos Apollo Finans hjælper vi dig med at finde billige lån. Vi gør dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du vil finde billige lånemuligheder i Danmark.

Så vil du gerne låne penge billigt, så læs vores guide!

Vi giver dig:

 • Gode tips, råd og tricks til at finde Danmarks billigste lån
 • Vigtige informationer om billige lån som f.eks. lånevilkår, renter og gebyrer
 • Det store overblik over de billigste lånmuligheder

Findes der billige lån online på nettet?

Det danske lånemarked byder på utallige muligheder for dig, der søger et billigt lån. Udviklingen går rasende hurtigt, og for hver måned der går, kommer der nye låneudbydere og nye låneformer.

Det giver dig mange fordele, men desværre også nogle ulemper!

Fordelen er, at jo flere låneudbydere der er på markedet, jo større konkurrence er der. Og den store konkurrence gør, at låneudbyderne kæmper om dig som kunde – og om at få din opmærksomhed!

Og hvordan får de bedst din opmærksomhed? Ved at tilbyde dig billige lån på favorable lånevilkår! Så det er absolut til din fordel, at lånemarkedet i dag er i en rivende udvikling.

Det giver dog også den ulempe, at det kan være en næsten umulig opgave at skulle surfe igennem de mange låneudbydere, tjekke deres renter, gebyrer, vilkår og alt det, der står skrevet med småt! Det vil være en tidskrævende og ofte forvirrende og frustrerende oplevelse!

Men Apollo Finans hjælper dig med din søgen! Vi gør din jagt efter billige lån online mere overskuelig, og du vil nemt kunne se hvad der er det bedste lån for dig i forhold til renter, gebyrer, afdrag og omkostninger.

 

Kan man stole på online låneudbydere, som tilbyder billige lån?

 

Alle online låneudbydere har naturligvis som formål at sælge deres lånemuligheder til dig. Så selvom de tilbyder billige lån, så har de som mål at tjene penge. Så ønsker du at låne penge billigt hos en online lånevirksomhed, bør du altså ikke tage alt for gode varer.

Bruger du Apollo Finans’ sammenligningstjeneste, kan du være sikker på, at du får alle låneinformationer uden salgsgas.

Vi giver dig udelukkende objektiv rådgivning med informationer om de forskellige lånemuligheder, der står til din rådighed. Vi lægger ikke skjul på noget, og vi informerer dig både om fordele og ulemper ved billige lån online, så du har alle vigtige informationer.

På den måde får du de bedste kort på hånden til at træffe den beslutning, der passer bedst til dig!

Så vores råd til dig er: Lån penge billigt online, men vælg omhyggeligt! Og som sagt hjælper vores effektive søgemaskine dig med at få et overblik over, hvad der er bedst og billigst for dig.

Hvad er de vigtigste faktorer?

Hvilke ting skal du særligt holde øje med, inden du optager et billigt lån? Det er:

 • ÅOP
 • Rente
 • Løbetid
 • Det månedlige afdrag

Det første du skal holde øje med, er det man kalder ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Det er den mest præcise angivelse af, hvad lånet koster dig. Under ÅOP samles alle omkostninger som for eksempel stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer og andre gebyrer fra låneudbyderen.

Ofte fortæller ÅOP hvor dyrt ens lån er. Det er dog vigtigt at huske nedbetalingstiden da den også er en vigtig faktor. Et lån med højere ÅOP kan sammen med den rette nedbetalingstid være et billigere lån end et lån med lavere ÅOP, da det er de sammenlagte omkostninger ved lånet som er det vigtigste. 

Det næste du skal være opmærksom på er naturligvis renten. Du betaler rente i hele afdragsperioden, så den er afgørende for, hvor meget du samlet kommer til at betale.

Men som sagt: Husk ikke blindt at vælge lånet med den billigste rente, men se på ÅOP!

Så skal du holde øje med lånets løbetid – det vil sige den tid du skal bruge, for at betale lånet tilbage. Har du mulighed for en kort løbetid, vil det normalt altid være det billigste for dig. Men det er dog også muligt at finde billige lån med en længere løbetid.

Endelig skal du holde øje med det månedlige afdrag – altså det beløb, som låneudbyderen kræver at du betaler tilbage per måned.

Det er en god idé at være lidt konservativ, når du vurderer hvor meget du kan betale tilbage per måned. For hvis du pludselig ikke kan betale det månedlige afdrag, så kan der løbe ekstra renter og gebyrer på!

Så det er bedre at vælge et lavere afdrag, som du med garanti ved, at du kan betale!

 

Sammenlign de billigste lån hos os!

 

Nu da du har fået informationer om, hvordan du finder et billigt lån online, er det egentlig bare at sætte dig ned og bruge vores sammenligningstjeneste i ro og mag!

 

Hos Apollo Finans får du de bedste kort på hånden, så du nemt og effektivt kan finde Danmarks billigste lån online!

 

Billigelån - hvordan lyder kontrakten?

 

Selv de lån, der kan virke som et rigtig nemt og billigt lån på låneudbyderens hjemmeside, kan falme på papiret. I lånekontrakten står nemlig alle detaljer, betingelser og krav beskrevet, og der kan man som kunde blive opmærksom på mange ”skjulte” gebyrer.

Derfor er det billigste lån også det, som er ”billigt” i lånekontrakten. Det er derfor vigtigt, at man læser lånekontrakten grundigt igennem, så man ikke bliver overrasket over betingelser og krav, som ikke var beskrevet på låneudbyderens hjemmeside.

Så at lede efter lån til lav rente er essentielt hvis man gerne vil være omkostningsbevidst og især så man gøre det så nemt og billigt for sig selv.

Man skal også huske på, at nogle lån bliver ”billigere” alt efter, hvad de bruges på. Lån, man tager til forbedringer på huset, kan komme ”tilbage”, når man sælger huset igen. Hvis man låner penge til at investere i fx en virksomhed, kan pengene også ”komme igen”. Så billigelån og lån med lav rente handler også om, hvad man bruger lånet til.

 

Billige lån online

 

At låne penge online er i dag en attraktiv mulighed for de fleste. Ansøgningsprocessen er smidig og effektiv, og du får hurtigt mulighed for at kunne modtage pengene og få opfyldt dine drømme.

Men når man står med et behov for at låne penge online, ønsker man naturligt nok at finde det bedste og ikke mindst det billigste lån.

Der findes stadig mange der tror, at du får den laveste rente i din lokale bank. Og det var nok også sandt indtil for nogle år siden. Men der er sket meget indenfor lånemarkedet de senere år, og i dag vrimler det med billige lån online til en god rente og lave omkostninger.

 

Hvordan finder jeg rundt blandt de mange lån?

 

Hos Apollo Finans arbejder vi konstant på at finde de billigste og mest attraktive lån til dig. Derfor kan du altid blive lidt klogere på, hvordan du finder et godt og billigt lån online hos os.

Der er efterhånden mange lånemuligheder online, og det kan være forvirrende og vanskeligt selv at skulle undersøge hver enkelt låneudbyder og finde det billigste lån.

Hvis du gerne vil låne penge billigt, så brug vores hjemmeside. Hos Apollo Finans gør vores computere arbejdet for dig og viser dig en oversigt med de bedste lånemuligheder, så du nemt kan finde det lån, der passer dig bedst.

 

Kan jeg få et billigt lån uden at betale renter?

 

Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre!

I dag er det nemlig muligt at finde online låneudbydere, der yder dig billige lån uden renter og gebyrer det første stykke tid.

Hvis du optager et billigt lån uden renter og gebyrer, skal du dog forvente, at beløbet skal tilbagebetales inden for en relativ kort periode på for eksempel 30 dage. Hvis du overskrider betalingsfristen, begynder renterne at blive tilskrevet.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

 

For at kunne sammenligne de billige lån, som vores oversigt giver dig, skal du være opmærksom på et par ting. Det er klart, at de billigste lån har ingen eller i det mindste en lav rente.

Men du skal også holde øje med det man kalder ÅOP, hvilket står for Årlige Omkostninger i Procent. Denne procentsats er i sidste ende afgørende for, hvor billigt dit lån kommer til at være.

Når du indtaster dine låneønsker hos Apollo Finans, så giver vi dig en nem og overskuelig oversigt over hvilke låneudbydere, der er billigst. Og du kan nemt og hurtigt sammenligne både den lave rente samt ÅOP. På den måde er du på den sikre side.

 

Online låneudbydere til billige lån?

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at online låneudbydere gerne vil tjene penge. Derfor har de som formål at sælge dig en billig låneløsning, hvor de alligevel tjener penge.

Så ønsker du at låne penge billigt hos en online lånevirksomhed, så bør du altså ikke tage alt for gode varer.

Hvis du bruger Apollo Finans, så vil vores sammenligningstjeneste give dig et overblik over alle lånemuligheder uden at fylde dig med salgsgas! Vores informationer er objektive og har kun til hensigt at give dig en oversigt over de bedste og billigste lånemuligheder.

Derfor kan du hos os nemt se både fordele og ulemper ved billige lån hos den enkelte låneudbyder.

Vi anvender cookies 

Apollo Finans arbejder hele tiden på at gøre din oplevelse endnu bedre, derfor anvender vi cookies på vores side.
Læs mere om vores cookiepolitik her.

Vi sender dig markedsføringsmateriale fra følgende 28 virksomheder

Bank Norwegian, Lendo, Lånio, Lendme, Digifinans, Vivus, Nordisklån, Ekspertlån, Basisbank, Paymark finans, Fokuslån, L’EASY Minilån, L’EASY, D:E:R Privatfinans, Spargo Finans, Simbo, Folkelånet, Arbejdernes Landsbank, Bedrekredit, Cashper, Ferratum, Føniks Privatlån, Kassekreditten, KreditNU, Kronelån, Modus Finans, Nordiclån, Turbolån, Facitlån, Digifinans.

 

Privatlivspolitik


1. Indledning


Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. 
Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller dig, hvordan Selskabet behandler dine personoplysninger. Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver Selskabet sin behandling af personoplysninger i den forbindelse.
 

2. Kontaktoplysninger


Centeo Finance Group ApS
CVR nr. 37436488
Ceresbyen 75, 3. tv.
8000 Aarhus C
Denmark
info@centeo.dk


I det følgende benævnt (”Selskabet”)

3. Formål og typer af personoplysninger


Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig:

 • E-mail
 • Telefonnummer
 • IP-adresse

Ovenstående personoplysninger indsamles med henblik på markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i det samtykke, du har givet til direkte markedsføring via e-mail og/eller SMS.


4. Markedsføring af virksomheder

Centeo vil sende markedsføringsmateriale om følgende virksomheder:
Santander, Bank Norwegian, Lendme, Nordisklån, Basisbank, Lånlet, D:E:R, Modus Finans, Paymark Finans, Spargo Finans, Føniks Privatlån, L'EASY,
Nordiclån, L'EASY Minilån, Simbo, Lendon, Kasskreditten, Vivus, Zaplo, Kronelån, Nordcredit, Turbolån, Ferratum, Bonuslån, Ekspertlån, Spar Nord, Kvikto, Selene Finans, Lånio.

5. Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne


Det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysningerne til brug for ovenstående formål er følgende:

 • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og tracking i forbindelse med markedsføring, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a
 • Interesseafvejning i forhold til at Selskabets interesse er om at sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via den permission til e-mail markedsføring dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f, jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.
 • Selskabets legitime interesse i, at videreudvikle eksisterende produkter og have blik for trends og fremtidige produkter, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.

6. Kilder


Personoplysninger indsamles direkte fra dig, dine it-enhe­der såsom smartphone, tablet eller computer.

7. Frivillighed


Når Selskabet indsamler personoplysninger direkte fra dig som den registrerede og behandlinger dine personoplysninger til brug for markedsføringsformål, er det frivilligt at afgive personoplysningerne. Du er derfor ikke forpligtet til at give Selskabet oplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan modtage tilbud fra Selskabet og Selskabets samarbejdspartnere, såfremt personoplysningerne er nødvendige for at Selskabet eller Selskabets samarbejdspartnere kan afgive sådanne tilbud.

8. Behandlingsprincipper


Vi vil behandle Personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde i forhold til dig.

Vores behandling af Personoplysninger er undergivet en formålsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal indsamles til udtrykkeligt angivne og legitime formål. De må ikke viderebehandles på en måde, der er uforenelig med disse formål.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om dataminimering, hvilket vil sige, at de skal være tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om rigtighed, hvilket vil sige, at de skal være korrekte og om nødvendigt ajourførte.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om opbevaringsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal opbevares på en sådan måde, at det ikke er muligt at identificere dig i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, hvortil de pågældende Personoplysninger behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om integritet og fortrolighed, hvilket vil sige, at de skal behandles på en måde, der sikrer tilstrækkelig sikkerhed for Personoplysninger, herunder at de skal beskyttes mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse under anvendelse af passende tekniske eller organisatoriske foranstaltninger.
 

9. Risikoanalyse


Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til de risici, som konkret er forbundet med vores behandling af Personoplysninger.

10. Videregivelse af personoplysninger


Selskabet videregiver kun dine persondata til samarbejdspartnere, herunder til brug for markedsføring, hvis du forinden har samtykket hertil. I forbindelse med Selskabets indhentelse af et sådan eventuelt samtykke, vil du blive nærmere informeret om, hvad persondataene vil blive anvendt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod en sådan videregivelse. Selskabet indhenter dog ikke dit samtykke, hvis Selskabet er retligt forpligtet til at videregive dine oplysninger, f.eks. til en offentlig myndighed. Herudover forbeholder Selskabet sig ret til at bruge en databehandler uden for EU/EØS til at bistå Selskabet med at udføre sin forretning. Dette vil dog i givet fald alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

11. Overførelse af personoplysninger til databehandlere og modtagere uden for EU/EØS


Selskabet anvender de leverandører, som Selskabet har vurderet bedst kan bistå selskabet, og nogle af dem er beliggende i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Selskabet overfører personoplysninger til sine databehandlere, som behandler personoplysningerne. Sådanne databehandlinger sker altid i henhold til en skriftlig databehandleraftale.

12. Opbevaringsperiode


Selskabet sletter dine personoplysninger, når Selskabet ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give Selskabet pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret. Til brug for markedsføring opbevarer Selskabet dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende, og i yderligere 3 år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale.

 

13. Sikkerhed


Selskabet har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har Selskabet en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at Selskabet lever op til de høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør Selskabet sit bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.
 

14. Dine rettigheder


Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Selskabet behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede Selskabet om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du beder om det, vil Selskabet slette de personoplysninger, som Selskabet har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre Selskabet kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig. Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at Selskabet giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at Selskabet transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).Hvis Selskabet behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte Selskabet (se nedenfor). Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil Selskabet ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre Selskabet er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte Selskabet (se nedenfor). Selskabet beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at Selskabet kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så Selskabet kan identificere dig og svare på din anmodning. Selskabet vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som Selskabet behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som Selskabet behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte Selskabet. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Telefon 33 19 32 00

E-mail dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk
 

15. Ændringer af privatlivspolitikken


Selskabet forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

16. Kontakt


Skriv til info@apollofinans.dk - med angivelse af ”Privatlivspolitik” i emnefeltet, hvis Selskabet skal ændre eller slette personlige oplysninger, Selskabet har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra Selskabet, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i Selskabets privatlivspolitik.

ER DU SIKKER PÅ AT DU VIL FORLADE APOLLO FINANS?

Udfyld e-mail og tlf.nr. så sender vi gode lånetilbud til dig.