Rentefrit lån - Lån penge rentefrit i dag!

Lån penge uden renter og gebyrer. 

  ✓ Ansøg gratis  ✓ Hurtig udbetaling  ✓ Sikkert med NemID

1
Lendo.png

Nyhed i Danmark

Lånebeløb:

100.000-500.000kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

21 år.

Rente:

2,95 - 24,99 %

LÅN PENGE NU >
Det er uforpligtende og helt gratis!
Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 60 måneder. Etabl.omk: 1.000 kr. Variabel debitorrente: 7 %. ÅOP: 7,19 %. Månedlig ydelse: 1.060 kr. Samlede kredit omk: 52.593 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 152.593 kr
Størst i Norden - - - Størst i Norden -
2
Lendme.png

Én ansøgning - tilbud fra 10+ banker!

Lånebeløb:

10.000-500.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 180 mdr.

Min. alder:

23 år.

Rente:

3,34 - 24,99%

LÅN PENGE NU >
Hurtig og gratis ansøgning
Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr
Størst i DK - - - Størst i DK -
3
PROFILKREDIT (3).png

Lav rente fra 3,49%

Lånebeløb:

10.000 - 500.000 kr.

Tilbagebetaling:

12 - 144 mdr.

Min. alder:

21 år.

Rente:

3,49 - 20,95 %

LÅN PENGE NU >
Ny lånemulighed i DK
Eks.: 75.000 kr. over 144 mdr. Mdl. ydelse på 676 kr. - 997 kr. med en debitorrente på 3,49% - 11,99%. Stiftelsesomkostninger på 1275 kr. ÅOP på 4,63% - 12,98%. Samlede omkostninger på 22.384 kr. - 68.568 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb på 97.384 kr. - 143.568 kr.

Rentefrit lån – lån penge uden renter og gebyrer

 

Vil du gerne spare på renter og gebyrer? Så er et rentefrit lån det rette valg for dig. Lån rentefrit gennem Apollofinans.dk
- så er du sikret det største overblik og bedste lånevilkår. 

Et rentefrit lån giver dig mulighed for, at låne penge uden renter i en given periode. Det mest normale er et 30 dages rentefrit lån, hvor du typisk kan låne op til 15.000 kr. 

Lån penge gratis ved at vælge et gebyr- og rentefrit lån. Det kræver blot, at du betaler tilbage indenfor den periode, hvor lånet er gratis. Dette gør lånet til et af de billige lån på markedet. 

Vi har gjort det nemt at sammenligne en lang række rentefrie lån online, som du kan se øverst på denne side.
 Du kan hurtigt og nemt finde det lån uden renter, som passer bedst til dine økonomiske behov. 

Du ansøger altid gratis og uforpligtende om et lån gennem Apollofinans.dk. 

Her kan du ansøge om et rentefrit lån

Lån uden renter ved følgende udbydere, som ny kunde:

 • Simbo.dk: Lån 6000 kr. rentefrit i 30 dage. 
 • Ferratum: Mulighed for at låne rente- og gebyrfrit fra 1500 – 20.000 kr. de første 30 dage.
 • Vivus.dk: Lån fra 100 – 6000 kr. rentefrit i 30 dage.
 • LendOn.dk: Lån fra 500 – 15.000 kr. uden renter og gebyrer i 30 dage.

Det er muligt at låne op til 20000 kr. rentefrit og du ansøger sikkert med NemID og har mulighed for at få udbetaling indenfor 30 minutter! 

Ferratum tilbyder udover 30 dages rentefrit lån også 2 betalingsfrie måneder indenfor 12 måneder af din tilbagebetalingsperiode. Lån helt op til 20000 kr. rentefrit i 30 dage, som ny kunde.

30 dages rentefrit lån i dag?
Gør som tusindvis af andre og find det bedste rentefrie lån og ansøg gratis med Apollofinans.dk! 

Lån penge rentefrit

 

Lån penge rentefrit – Find de bedste lån uden renter

 

Lån penge rentefrit i dag? Der kan være mange fordele og vi hjælper dig gerne, med at finde det bedste rentefrie lån til dine økonomiske behov!
→ Det tager få minutter at ansøge og du får hurtigt svar og pengene senest dagen efter!

Her på siden kan du få overblik over de nyeste og bedste rentefrie lån, hvor du bl.a. kan sammenligne lånebeløb, løbetider, fordele/ulemper og meget mere.

Lån penge rentefrit 30 dage og få mere luft i økonomien. 

Fordele ved et rentefrit lån:

 • Kan skræddersys dine økonomiske behov
 • Hurtigt svar og udbetaling
 • 100% sikkert med NemID
 • Kan være helt gratis indenfor første låneperiode
 • Få krav for dokumentation og godkendelse 
 • Gratis og uforpligtende at ansøge

De fleste udbydere på denne side har 30 dages rentefrit lån. Der kan dog være gebyrer og etableringsomkostninger, som du kan sammenligne ved hvert rentefrit lån.

Hvis du vil se lånets samlede omkostninger inkl. etableringsgebyr og eventuelle gebyrer kan du kigge efter ÅOP (årlige omkostninger i procent). Se også hvilken aldersgrænse de forskellige låneudbydere har, for at du kan ansøge om rentefri kredit.

 Det eneste du skal bruge, for at låne penge rentefrit i 30 dage er dit NemID og kontooplysninger.

 

Lån rentefrit i 30 dage til lige dét, du vil

 

Et rentefrit lån er oftest et forbrugslån. Det vil sige, at du kan bruge pengene til lige dét, du vil - uden at stille sikkerhed i din bil, hus eller andre ejendele. 

Der kan være flere grunde til, at vælge et rentefrit lån. Man kan blive presset økonomisk i en kort periode eksempelvis grundet uforudsete udgifter. 

Et rentefrit lån uden sikkerhed kan gøres 100% gratis, hvis du tilbagebetaler det lånte beløb inden for den gratis låneperiode - typisk 30 dage. 

Uanset årsagen kan et rentefrit lån i 30 dage hjælpe økonomien tilbage på sporet og måske redde dig for rykkergebyrer mm. hvis regningerne bliver betalt til tiden. 

Apollofinans.dk er for dig, der nemt, overskueligt og sikkert vil finde de bedste rentefrie lån online. Vi har samlet lån uden renter og andre billige lån, så du har det bedste udvalg ud fra dine behov og ønsker. Vi har samlet alle nyttige informationer, fordele og ulemper for de forskellige lån, så du kan få et 30 dages rentefrit lån efter dine ønsker.

Lån penge rentefrit og undgå at betale renter og gebyrer den første måned. Du kan bruge pengene til lige dét, du vil og have dem på din konto indenfor 30 minutter. 

Ved Ferratum har du for eksempel mulighed for, at låne fra 20000 kr. rentefrit og helt uden gebyr. Det er helt gratis at låne penge rentefrit i 30 dage, da etableringsgebyret er 0 kr.

 

Find billige lån uden renter og gebyrer

 

Det kan være en langvarig og besværlig proces, at finde billige lån uden renter og gebyrer.
 Heldigvis har vi gjort arbejdet for dig og fundet en række billige lån uden renter og gebyrer, så du kan finde det rette lån! 

Sammenlign de info du har brug for:
- Lånebeløb, låneperiode, min. alder, ÅOP, fordele og ulemper mm. 

Vores service er 100% gratis og giver dig dét overblik du skal bruge, for at vælge det rigtige lån penge uden renter.

Apollofinans.dk har mange års erfaring inden for sammenligning af lån og vi ved, at det kan være svært at finde f.eks. lån uden renter eller billige lån med lav rente.

De fleste udbydere har billige lån uden renter i 30 dage. Herefter vil der blive pålagt en rente i den resterende del af afbetalingsperioden.

På Simbo.dk kan du ansøge et lån uden renter i 30 dage og helt slippe for renter og gebyrer, hvis du betaler tilbage inden for 30 dage. Lån penge gratis – lån for eksempel 6000 kr. og betal 6000 kr. tilbage 30 dage senere.

Lån rentefrit i 30 dage og få råderum i din økonomi. 

 

Lån penge gratis

– slip for renter og gebyrer

 

Er det muligt, at låne penge gratis? Ja, det er muligt at låne penge gratis. 
- Hvis du vælger et gebyr- og rentefrit lån.
Der er flere låneudbydere på markedet, som tilbyder gratis lån, hvor du får gebyrfri etablering og rentefri kredit i 30 dage.

Lån rentefrit og 100% gratis. Dette er muligt, fordi at låneudbyderne vil give dig fordelagtige lånevilkår og på den måde håber de, at du bliver kunde i fremtiden. 

Lån op til 20.000 kr. rentefrit
Hos Ferratum Kredit kan låne op til 20000 kr. rentefrit i 30 dage. Det er det maksimale beløb du kan låne rentefrit. 

Lån 15000 kr. uden renter hos LendOn.dk og få udbetaling samme dag. 

Når du låner penge gratis ansøger du sikkert online med dit NemID. Det er gratis, tager få minutter og du får direkte svar på din ansøgning.

 

Mange vælger kviklån rentefrit 30 dage

 

Et rentefrit kviklån er som ordet beskriver, et kviklån uden renter. Det betyder, at du som lånetager ikke skal betale renter i den første afdragsperiode. For kviklån rentefrit er dette ofte 30 dage og gælder kun for nye kunder.

Grunden til, at mange vælger et kviklån rentefrit 30 dage er, at man kan spare mange penge, hvis man tilbagebetaler lånet efter en kort periode. Er man i stand til at betale hele sit kviklån tilbage inden for 30 dage, så kan man få et kviklån rentefrit helt gratis.

Kviklån rentefrit har normalt et lånebeløb fra 100 – 20.000 kr. med kort løbetid/afbetalingsperiode. Det er især personer, som pludselig har brug for luft i økonomien til akutte behov, som vælger kviklån rentefrit.

Du skal være obs på, at kviklån uden renter kun gælder de første 30 dage. Efterfølgende vil der blive tilskrevet renter på dit kviklån.

Apollofinans.dk kan hjælpe dig med andre former for kviklån, både kviklån uden renter og kviklån med lav fast rente. Vi har hjulpet tusindvis af danskere med at få et kviklån uden renter og vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

 

Din manual til rentefrie lån – Apollo Finans guider dig!

 

Står du og har brug for at optage et lån, så bør du undersøge om det er muligt at få et rentefrit lån! Men er det virkelig en reel mulighed? Findes der låneudbydere som yder lån uden rente?

Det korte svar er: JA! Det er muligt at få et rentefri lån online i dag!

Her på Apollo Finans er vi behjælpelige med at finde de bedste og billigste lån på markedet. Så læs videre her i artiklen, og se hvilke muligheder du har.

 

Et rentefrit lån er?

 

Et rentefrit lån er som navnet antyder et lån der ydes uden at der skal betales rente. Det adskiller sig altså fra mere almindelige lån, hvor der tilskrives rente.

 Så hvis du optager et rentefrit lån, skal du altså ikke betale nogen rente til långiveren, hvilket naturligvis gør, at dit lån bliver billigere end ellers.

 Et rentefrit lån er normalt et lån med en relativ kort tilbagebetalingsperiode. Disse lån har det man kalder en kort løbetid, og tidsrammen kan være for eksempel 14, 30 eller 60 dage. Så de egner sig bedst til dig, som har brug for et lån nu og her, men også kan betale det hurtigt tilbage.

 

Er rentefrit lån altid en god idé?

 

Lånemarkedet i Danmark er i en rivende udvikling, og særligt online lån byder på mange forskellige muligheder. Du er sikkert stødt på nogle af de mange online låneudbydere på internettet og når du ser TV-reklamer.

Den store konkurrence på lånemarkedet betyder også, at udbyderne virkelig gør meget for at få dig som kunde, og derfor tilbyder de for eksempel også rentefrie lån.

 Rentefrie lån virker jo umiddelbart til at være en god og meget billig løsning. Men hvis man ønsker at optage et rentefrit lån, er der dog en del ting man skal være opmærksom på.

 

Hvad skal jeg have styr på ved et rentefrit lån?

 

Inden du optager et rentefrit lån, så er det selvfølgelig en god idé at have styr på, hvordan lånet vil påvirke din økonomi.

Rente er jo noget man normalt betaler ved almindelige lån. Det er en procentdel af det beløb, som låneudbyderen har ydet dig, og det er det der gør, at långiveren kan tjene penge. Rente er altså en slags gebyr som du betaler for at have råderet over pengene i en fastsat periode.

Og derfor er rentefri lån også en god og billig løsning, som rigtig mange kigger efter, når de vil optage et lån!

Men du skal være opmærksom på andre ting end renten. Du kan nemlig komme ud for, at der pålægges andre gebyrer, når du optager et rentefrit lån. Og det kan dermed betyde, at lånet måske ikke bliver så billigt som du gik og troede.

 

Hvordan undgår jeg ”skjulte” gebyrer ved et rentefrit lån?

 

Du er sikkert set eller hørt forskellige annoncer, som siger at du kan låne op til 5.000 kroner eller måske endda 10.000 kroner rentefrit. Eller andre som reklamerer med, at du kan låne rentefrit i 30 eller 60 dage. Og det lyder jo skønt!

Men nogle låneudbydere, der tilbyder rentefri lån, pålægger så andre omkostninger. Det kan være stiftelsesomkostninger, altså en slags gebyr for det papirarbejde, der skal til for at udstede et lån. Andre pålægger et gebyr per måned, hvis du betaler lånet tilbage opdelt i flere afdrag.

Så selvom reklamen sagde ”Få et rentefrit lån”, så var det altså ikke helt gratis alligevel!

 

Tænk over dit budget og lånets løbetid

 

Inden du optager et rentefrit lån online, er det en god idé, at du også ser på din egen økonomi og lægger et budget. For selvom lånet er rentefrit, så skal det jo altså betales tilbage!

Rentefri lån har ofte en kort løbetid. Det vil sige at de skal betales hurtigere tilbage end almindelige forbrugslån, hvor der betales rente.

Man siger typisk, at et rentefrit lån skal betales tilbage indenfor 14, 30 eller 60 dage. Markedet udvikler sig hele tiden, og der kommer nye lån konstant, men sådan er billedet i hvert fald lige i øjeblikket.

Det er rigtig vigtigt at du betaler lånet tilbage rettidigt, for ellers vil der meget hurtigt blive pålagt renter og gebyrer – og så bliver det billige og rentefrie lån pludselig til et dyrt lån med høje renter!

Så lav et budget, så du kender dine indtægter og udgifter. Det vil give dig et reelt billede af din privatøkonomi, og på den måde kan du vælge det helt rigtige rentefrie lån. Kan du betale tilbage efter 14 dage? Eller er det først muligt at betale tilbage efter 30 dage?

Det skal du gøre op med dig selv. Og når du ved det, kan du finde det bedste rentefrie lån, der passer perfekt til dig, her på Apollo Finans!

 

Fordele ved at optage rentefrie lån online

 

Nu har vi skrevet lidt om de ulemper der kan være ved at optage et rentefrit lån online. Og du ved at du her hos Apollo Finans hurtigt vil kunne gennemskue, om du kommer til at betale ”skjulte gebyrer” hos den enkelte låneudbyder.

Men der er nu også rigtig mange fordele ved at låne penge online!

Den største fordel ved at optage et rentefrit lån online er naturligvis, at du ikke skal betale renter. Og kan vi guide dig til det helt rigtige lån, hvor du hverken betaler renter, stiftelsesomkostninger eller andre gebyrer, ja, så er alt jo perfekt!

En anden fordel ved at få et rentefrit lån online er, at selv ansøgningsprocessen er smidig, nem og lynhurtig!

Du kan sidde derhjemme ved dit køkkenbord, udfylde låneansøgningen og underskrive med NemID. Så vil du normalt kunne få svar lynhurtigt og få pengene hurtigt ind på din bankkonto!

Apollo Finans hjælper dig!

Hos Apollo Finans er vi godt klar over de forskellige problemstillinger der er, når man vil optage rentefrie lån. Og det er derfor at vi startet vores virksomhed: For at give dig det bedste overblik over de billigste lån!

Vores topmoderne søgemaskine finder lynhurtigt de bedste lånetilbud til dig!

Nogle er med rente, nogle er uden rente – men du kan altid nemt se, hvad lånet vil komme til at koste dig. Så vi hjælper dig med at få det store overblik, så du ikke skal bruge timevis på en frustrerende søgen efter et rentefrit lån.

 

Lån og renter

 

De fleste er nok opmærksomme på, at det ikke er helt gratis at optage et lån og heller ikke hvis det er et rentefrit lån, hvertfald i en vis periode som at låne rentefrit i 30 dage eller at låne rentefrit over 12 måneder. Det er en fordel, at pengene kommer hurtigt ind på kontoen, men der følger naturligvis renter med, når du låner penge.

Uanset om det er et kviklån, hurtiglån, rentefri lån eller et billiglån fungerer det mest optimalt, hvis pengegælden bliver tilbagebetalt inden for relativt kort tid, således renterne og tilbagebetalingen ikke bliver uoverskuelige for dig.

Mange låneudbydere har på forhånd lavet en udregning for dig, så du ved præcist hvor meget dit lån kommer til at koste. Omkostningerne bliver beregnet alt efter, hvor stort lånet er. Beregneren vil typisk tillade, at du kan se den første månedlige rente og den fulde sum af prisen for lånet.

På denne måde vil du nemt kunne finde ud af og overveje, om du er i stand til at låne pengene og betale dem tilbage inden for fristen.

 

Lån penge uden renter

 

Mange mennesker bryder sig ikke om at optage lån. De er af den opfattelse, at det er alt for dyrt med renter og gebyrer, og når lånet er betalt tilbage, så står de med en følelse af at være udnyttet.

Det kan de fleste af os sikkert godt sætte os ind i, men vi har gode nyheder til dig!

De senere år er renten faldet og faldet, og er i dag på et historisk lavt niveau. Det er en stor gave for os almindelige mennesker, der af og til er nødt til at optage et lån. Ja, det har faktisk aldrig været billigere at låne penge end det er i dag!

Faktisk er renten så lav, at du i dag kan låne penge uden renter!

 

Hvad er et rentefrit lån?

 

Et rentefrit lån er faktisk præcis dét, som navnet siger: Et lån helt uden renter! Det betyder altså, at du slet ikke skal betale renter i den periode lånet løber.

Mange online låneudbydere tilbyder, at du kan låne rentefrit fra 1.000 og helt op til mange tusinde kroner i en bestemt fastlagt periode. Normalt vil låneperioden for et rentefrit lån ligge på mellem 30 og 60 dage, men da lånemarkedet konstant udvikler sig, kommer der hele tiden nye lånemuligheder til med længere løbetid.

Generelt kan man sige, at et rentefrit lån er et mindre lån, som skal betales relativt hurtigt tilbage.

Lad os komme med et eksempel: Du låner 5.000 kroner til en uforudset regning, og når du skal betale lånet tilbage efter 30 dage, skal du betale 5.000 kroner.

Det vil altså sige, at du låner penge helt uden renter og gebyrer!

 

Er det virkelig gratis at låne uden renter?

 

Se det er jo et rigtig godt og vigtigt spørgsmål!

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange lånetilbud, der findes online i dag.

Og du vil opleve, at nogle låneudbydere opkræver et gebyr for at yde dig et rentefrit lån. Det skyldes, at de har nogle omkostninger i forbindelse med oprettelse og administration af lånet.

Men det er vigtigt at understrege, at der i dag også findes låneudbydere i Danmark, hvor du kan få et rente- og gebyrfrit lån! Du betaler ingen rente, ingen gebyrer og ingen oprettelsesomkostninger. Og så længe du betaler lånet tilbage indenfor den aftalte tidsramme, så kan du altså låne fuldstændig omkostningsfrit!

 

Hvordan finder jeg et rentefrit lån?

 

Er du på udkig efter et rentefrit lån i for eksempel 30 dage? Så er du kommet til det rette sted!

Hos Apollo Finans undersøger vores computere konstant markedet og finder de bedste rentefrie lån til dig! Du skal bare indtaste dit lånebehov og nogle få oplysninger, så giver vi dig en oversigt over de lånemuligheder der findes aktuelt i dag!

Så står du med et behov for et rentefrit kviklån, så brug vores side og få det store overblik! Vi finder med garanti det lån, der er bedst for dig og dine behov!

 

Vi anvender cookies 

Apollo Finans arbejder hele tiden på at gøre din oplevelse endnu bedre, derfor anvender vi cookies på vores side.
Læs mere om vores cookiepolitik her.

Vi sender dig markedsføringsmateriale fra følgende 28 virksomheder

Bank Norwegian, Lendo, Lånio, Lendme, Digifinans, Vivus, Nordisklån, Ekspertlån, Basisbank, Paymark finans, Fokuslån, L’EASY Minilån, L’EASY, D:E:R Privatfinans, Spargo Finans, Simbo, Folkelånet, Arbejdernes Landsbank, Bedrekredit, Cashper, Ferratum, Føniks Privatlån, Kassekreditten, KreditNU, Kronelån, Modus Finans, Nordiclån, Turbolån, Facitlån, Digifinans.

 

Privatlivspolitik


1. Indledning


Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. 
Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller dig, hvordan Selskabet behandler dine personoplysninger. Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver Selskabet sin behandling af personoplysninger i den forbindelse.
 

2. Kontaktoplysninger


Centeo Finance Group ApS
CVR nr. 37436488
Ceresbyen 75, 3. tv.
8000 Aarhus C
Denmark
info@centeo.dk


I det følgende benævnt (”Selskabet”)

3. Formål og typer af personoplysninger


Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig:

 • E-mail
 • Telefonnummer
 • IP-adresse

Ovenstående personoplysninger indsamles med henblik på markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i det samtykke, du har givet til direkte markedsføring via e-mail og/eller SMS.


4. Markedsføring af virksomheder

Centeo vil sende markedsføringsmateriale om følgende virksomheder:
Santander, Bank Norwegian, Lendme, Nordisklån, Basisbank, Lånlet, D:E:R, Modus Finans, Paymark Finans, Spargo Finans, Føniks Privatlån, L'EASY,
Nordiclån, L'EASY Minilån, Simbo, Lendon, Kasskreditten, Vivus, Zaplo, Kronelån, Nordcredit, Turbolån, Ferratum, Bonuslån, Ekspertlån, Spar Nord, Kvikto, Selene Finans, Lånio.

5. Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysningerne


Det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysningerne til brug for ovenstående formål er følgende:

 • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og tracking i forbindelse med markedsføring, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra a
 • Interesseafvejning i forhold til at Selskabets interesse er om at sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via den permission til e-mail markedsføring dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f, jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.
 • Selskabets legitime interesse i, at videreudvikle eksisterende produkter og have blik for trends og fremtidige produkter, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, jf. § 6 i Databeskyttelsesloven.

6. Kilder


Personoplysninger indsamles direkte fra dig, dine it-enhe­der såsom smartphone, tablet eller computer.

7. Frivillighed


Når Selskabet indsamler personoplysninger direkte fra dig som den registrerede og behandlinger dine personoplysninger til brug for markedsføringsformål, er det frivilligt at afgive personoplysningerne. Du er derfor ikke forpligtet til at give Selskabet oplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan modtage tilbud fra Selskabet og Selskabets samarbejdspartnere, såfremt personoplysningerne er nødvendige for at Selskabet eller Selskabets samarbejdspartnere kan afgive sådanne tilbud.

8. Behandlingsprincipper


Vi vil behandle Personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde i forhold til dig.

Vores behandling af Personoplysninger er undergivet en formålsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal indsamles til udtrykkeligt angivne og legitime formål. De må ikke viderebehandles på en måde, der er uforenelig med disse formål.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om dataminimering, hvilket vil sige, at de skal være tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om rigtighed, hvilket vil sige, at de skal være korrekte og om nødvendigt ajourførte.

Vi behandler Personoplysninger ud fra et princip om opbevaringsbegrænsning, hvilket vil sige, at Personoplysninger skal opbevares på en sådan måde, at det ikke er muligt at identificere dig i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, hvortil de pågældende Personoplysninger behandles.

Personoplysninger skal behandles ud fra et princip om integritet og fortrolighed, hvilket vil sige, at de skal behandles på en måde, der sikrer tilstrækkelig sikkerhed for Personoplysninger, herunder at de skal beskyttes mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse under anvendelse af passende tekniske eller organisatoriske foranstaltninger.
 

9. Risikoanalyse


Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til de risici, som konkret er forbundet med vores behandling af Personoplysninger.

10. Videregivelse af personoplysninger


Selskabet videregiver kun dine persondata til samarbejdspartnere, herunder til brug for markedsføring, hvis du forinden har samtykket hertil. I forbindelse med Selskabets indhentelse af et sådan eventuelt samtykke, vil du blive nærmere informeret om, hvad persondataene vil blive anvendt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod en sådan videregivelse. Selskabet indhenter dog ikke dit samtykke, hvis Selskabet er retligt forpligtet til at videregive dine oplysninger, f.eks. til en offentlig myndighed. Herudover forbeholder Selskabet sig ret til at bruge en databehandler uden for EU/EØS til at bistå Selskabet med at udføre sin forretning. Dette vil dog i givet fald alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

11. Overførelse af personoplysninger til databehandlere og modtagere uden for EU/EØS


Selskabet anvender de leverandører, som Selskabet har vurderet bedst kan bistå selskabet, og nogle af dem er beliggende i lande uden for EU/EØS, f.eks. i USA. Selskabet overfører personoplysninger til sine databehandlere, som behandler personoplysningerne. Sådanne databehandlinger sker altid i henhold til en skriftlig databehandleraftale.

12. Opbevaringsperiode


Selskabet sletter dine personoplysninger, når Selskabet ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give Selskabet pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret. Til brug for markedsføring opbevarer Selskabet dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende, og i yderligere 3 år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale.

 

13. Sikkerhed


Selskabet har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har Selskabet en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at Selskabet lever op til de høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør Selskabet sit bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.
 

14. Dine rettigheder


Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Selskabet behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede Selskabet om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du beder om det, vil Selskabet slette de personoplysninger, som Selskabet har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre Selskabet kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig. Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at Selskabet giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at Selskabet transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).Hvis Selskabet behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte Selskabet (se nedenfor). Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil Selskabet ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre Selskabet er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte Selskabet (se nedenfor). Selskabet beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at Selskabet kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så Selskabet kan identificere dig og svare på din anmodning. Selskabet vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som Selskabet behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som Selskabet behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte Selskabet. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Telefon 33 19 32 00

E-mail dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk
 

15. Ændringer af privatlivspolitikken


Selskabet forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

16. Kontakt


Skriv til info@apollofinans.dk - med angivelse af ”Privatlivspolitik” i emnefeltet, hvis Selskabet skal ændre eller slette personlige oplysninger, Selskabet har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra Selskabet, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i Selskabets privatlivspolitik.

ER DU SIKKER PÅ AT DU VIL FORLADE APOLLO FINANS?

Udfyld e-mail og tlf.nr. så sender vi gode lånetilbud til dig.